Instruccions del sistema de reserva de pistes

 

1) Per accedir al sistema t'has d'acreditar com a soci del club.

 

acces socis

 

2) Introdueix el numero d'usuari i contrasenya que t'ha facilitat el club.

 

acreditacio

 

Si no recordes quines son, pots prémer sobre el text "si has oblidat la teva contrasenya......",et preguntarem l'email que vas facilitar al club i te'ls tornarem a enviar per correu electrònic.

 

3) Selecciona la pista que vulguis reservar.

 

seleccio pista

 

 

4) Ara hauràs d'indicar per quin dia vols reservar la pista. Et recordem que seguint la normativa del club, solament es pot reservar la pista per al mateix dia o per l'endemà, i no es pot tenir més d'una reserva activa, és a dir, si vols tornar a jugar el mateix dia, no es pot fer una nova reserva fins que hagis jugat el partit que tens pendent.

 

selecio dia

 

 

5) Escull l'hora que vols reservar prement en qualsevol horari que tingui el color de fons verd.

 

seleccio hora

 

En el cas de les pistes de tennis, per seleccionar en la pista que vols jugar, deuràs escollir l'horari lliure que correspongui a la columna de la pista corresponent. En el cas del pàdel, com solament hi ha una pista, la selecció es realitza prement simplement sobre qualsevol horari lliure.

 

 

6) Per poder fer la reserva, has d'emplenar un mínim de dos jugadors para pàdel y de un jugador para tennis. Pots aprofitar el camp de comentaris per posar el que vulguis que vegin la resta d'usuaris, per exemple si et falta un jugador per completar el partit, si vols compartir la teva reserva amb altres parelles de jugadors, etc...

 

noms jugadors

 

 

7) El procés de reserva ha finalitzat, rebràs per correu electrònic la confirmació de la teva reserva.

 

confirmacio

 

 

 

MOLT IMPORTANT:

 

Si per qualsevol raó no pots jugar en l'hora reservada, anulala el més aviat possible perquè la resta de jugadors puguin gaudir de la pista.
Per fer-ho, simplement accedeix al sistema com s'indica en els passos 2 i 4, i quan arribis al 4, prem sobre el botó de "anul·lar reserva".

 

anulacio